Affordable Art Fair

Hej på er!

Här kommer allt du behöver veta om Affordable Art Fair, Den stora konstmässan i Stockholm som Galleri Mats Bergman funnits representerad på under många år. Detta år kommer vi ha samma plats men annat nummer, monter E2.

Den 11:e upplagan av Affordable Art Fair Stockholm kommer att visa upp 1000-tals samtida konstverk från över 60 handplockade lokala och internationella gallerier. Oavsett om du är en erfaren samlare eller letar efter ditt första tryck i begränsad upplaga, är mässan den perfekta platsen för att lära dig mer om konst och förfina din smak. Så markera din dagbok och förbered dig på att upptäcka ny och spännande konst från hela världen.

Gå in här för att boka biljetter!

📆 NÄR: Onsdagen den 4/10 (VERNISSAGE) - 8/10

🌎 VAR: Nacka STRANDMÄSSA, monter E2

🥂 Dryck serveras, gott sällskap utlovas!

🎨 Upplev premiären av utställningen med verk av Albin Liljestrand, Annamaria Rogberg Lindholm, Eva Larsson. Vi är mycket glada att kunna meddela att Kristina kommer närvara

📣 Evenemanget är öppet för alla konstentusiaster. Ingen anmälan krävs, så ta gärna med era vänner och kollegor för en underbar kväll fylld av bra konst

För eventuella frågor eller ytterligare information, tveka inte att kontakta Galleri Mats Bergman på kontaktuppgifterna längst ned i detta mail!

Tillbaka till blogg