2-dagars tur till Västerås & Vaxholm 30/9-1/10 2021

Följ med Galleri Mats Bergman och Specialresor på 2-dagarstur till Västerås och Vaxholm!

När? Torsdag 30/9
Ditt pris: 3.990:-

Vi börjar med ett besök på Skultuna Messingsfabriker, fint beläget intill Svartån i Västmanland. Lunch och besök i butikerna och museét. Vi fortsätter till Waxholms hotell där vi övernattar. Nästa dag besöker vi en passionerad samlares hem nämligen Villa Akleja. Här träffar vi konstexperten och Ackesamlaren Claes Moser som förvärvat konstnären J.A.G Ackes hem.  Ett nyförvärv av en samling av konstnärinnan Marie Krøyer har nyligen kompletterats och hänger nu i den gula salongen. Detta unika besök avslutas med en gemensam lunch.

Vi fortsätter till Eskilstuna där vi träffar konstnär Sackarias Luhanko. Han målar mest i olja och har ställt ut hos Galleri Mats Bergman flertalet gånger. En trevlig avslutning på denna resa innan vi är tillbaka i Karlstad.

Anmälan

Öppet köp t o m 15/7 2021!

För att ni ska känna er trygga med att boka en resa under rådande omständigheter erbjuder vi öppet köp. Det betyder att ni betalar in anmälningsavgiften enligt nedan, och att den återbetalas om ni avbokar senast 10/5 2021.

Vi har begränsat antal platser! Anmälan sker direkt till Specialresor, ”först till kvarn”… Boka via telefon 054-18 89 00 (telefontid: kl 10-12 och 13-15, fredagar stängt), eller på vår hemsida www.special-resor.se. Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom 10 dagar efter erhållet resebevis/faktura, resterande betalas senast 40 dagar före avresa. Resebevis/faktura skickas via e-post i fall inget annat önskats och kontrollera din skräppost ifall du saknar något från oss.

För anmälan krävs följande uppgifter: namn, fakturaadress, telefonnummer, e-postadress samt eventuella matallerigier.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se (inför resan). Med tillägget att ni har öppet köp enligt ovan.

Övrigt

Exakt tid och plats för avresa meddelas i det avresemeddelande som mejlas ut cirka tre veckor före avresa. Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer.

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor

Varmt välkommen på resan!