Följ med på Waitress på Säffleoperan 5/10, 2024

Följ med på Waitress på Säffleoperan 5/10, 2024

För femte året i rad tar vi oss till Säffle och njuter av föreställningarna på Säffleoperan!

I år är det musikalen Waitress som spelas och denna feelgoodmusikal hyllar kraften i vänskap, drömmar och en vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi och en påminnelse om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser. Musikalen hade premiär på Broadway så nyligen som 2016 och har sedan dess tagit världen med storm! Vinnare av fyra Tony Award ́s bland annat för bästa musikal, och nu kommer den till Sverige och Säffle! Unna dig en fantastisk bit musikalisk paj, i form av succéföreställningen Waitress! Obs! Premiärföreställning!

Vi börjar dagen med vernissage av aktuell utställning hos Galleri Mats Bergman på Herrhagsgatan 48, därefter åker vi och äter en tidig middag (restaurang meddelas senare). Musikalen börjar kl 18.00 och vid föreställningens slut går bussen tillbaka till Karlstad! Dessutom lottar vi ut ett konstverk!

Musikalen hade premiär på Broadway så nyligen som 2016 och har sedan dess tagit världen med storm! Vinnare av fyra Tony Award ́s bland annat för bästa musikal, och nu kommer den till Sverige och Säffle! Vi kommer att få träffa Jenna, en gravid småstads servitris som är något av en expert på att baka goda unika pajer. De är döpta efter ovanliga smakkombinationer och de händelser som inspirerat henne att skapa dem. Jenna drömmer om lite lycka i sitt liv men vad är egentligen receptet på lycka? Genom stöd från sina kvinnliga kollegor och en oväntad romans hittar Jenna modet att återta en förlorad del av sig själv. Kanske är skratt, kärlek och vänskap det perfekta receptet på lycka?

I priset ingår

Buss Karlstad -Säffle tur och retur, vernissage hos Galleri Mats Bergman, middag inkl dryck, entrébiljett till premiären (parkett rad 10-12), färdledare från Specialresor

Pris per person

1.690:-

ANMÄLAN

Det finns ett begränsat antal platser! Boka din resa på vår hemsida Galleri Mats Bergman till Säffleoperan – Specialresor (special-resor.se) eller ring oss på 054-18 89 00 (telefontid: kl 10-12 och 13-15). Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom 10 dagar efter erhållen bokningsbekräftelse/faktura, resterande betalas senast 40 dagar före avresa. Bokningsbekräftelse /faktura skickas via e-post i fall inget annat önskats.

För anmälan krävs följande uppgifter: namn, fakturaadress, telefonnummer, e-postadress, personnummer samt eventuella matallergier.

AVBESTÄLLING

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se (Inför resan).

PROGRAMTIDER 5/10:

Kl 14.00 bussen går från järnvägsstationen i Karlstad
Kl 14.00 fri drop in hos Galleri Mats Bergman
Kl 15.45 ca vi serveras tidig middag (restaurang meddelas senare) Kl 18.00 musikalen börjar
Kl 21.45 ca åter i Karlstad

Utförlig information om avresan meddelas i det avresemeddelande som skickas ut cirka två veckor före avresa.

ÖVRIGT

  • Se över ditt reseskydd. Avbeställningsskydd och reseförsäkring ingår inte i resans pris.

  • Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om

    antalet deltagare understiger 30 personer.

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på Specialresor. Varmt välkomna!

Tillbaka till blogg